Exclusief

Uniek

Timberstyle importeert haar meubelen rechtstreeks vanuit Indonesië. Al onze meubelen worden daar met de hand gemaakt. Dat maakt onze producten uniek.
Als eerste leverancier in Nederland importeren en verkopen wij het unieke concept van onze TeakStick meubelen. Dit concept is zelfs in Indonesië relatief nieuw. Het hout van de meubelen bestaat voor fabricage uit kleine latjes, die afzonderlijk gedroogd worden en daarna aan elkaar gelijmd worden.
Onze TeakStick meubelen zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. TeakStick meubelen zijn sterker dan massief teakhouten bladen.

Exclusief

Omdat wij jaarlijks naar Indonesië gaan, blijven we uitstekend op de hoogte van veranderingen van stijlen en blijven we goed op de hoogte van wat de markt biedt. Daardoor kunnen we onze klanten altijd de meest exclusieve producten aanbieden.

Eigen ideeën

Bent u op zoek naar een exclusief meubel, maar u kunt het niet vinden? Geen probleem! Neem contact met ons op, en maak uw wensen kenbaar. Timberstyle kan in samenwerking met haar leverancier alles voor u realiseren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *