Is uw interieur al klaar voor de herfst?

Na die warme zomermaanden verlangt u misschien ook wel weer naar die knusse herfstavonden. Lekker dicht bij de openhaard en een paar kaarsjes aan, terwijl het buiten guur en regenachtig is. Binnen wordt het weer gezellig gemaakt.
Laat door Timberstyle de natuur ook in uw huis tot leven komen door te kiezen voor onze meubels die warmte, leven en sfeer uitstralen. Hout is namelijk hét materiaal voor de herfst. Net als een openhaard kunnen ook een houten tafel, stoel, decoratief element of schilderij aan de wand warmte uitstralen. Wat dacht u van onze teak schaal met daarin een leuk herfststukje of één van onze bijzettafels met daarop een paar sfeervolle kaarsen?
Kijk vooraf altijd goed wat bij uw interieur past en welke warme kleuren u wilt toevoegen. Zorg dat uw gekozen meubels en decoratie passen in het interieur. Zo zorgt u voor een gezellige herfst!
Benieuwd of een van onze producten juist datgene is wat uw interieur nodig heeft? Maak dan gerust een afspraak om onze exclusieve meubels te komen bezichtigen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *