Creëer uw droomtuin!

De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van ons huis. Vooral nu het voorjaar eraan komt, willen we graag zoveel mogelijk tijd buiten doorbrengen. De tuin is een plek waar we na een drukke dag tot rust kunnen komen, een plek om in alle rust aan het werk te zijn of gezellig de dag willen afsluiten met ons gezin of vrienden.

Timberstyle wil graag dat u hier optimaal van kunt genieten! Wij hebben veel exclusieve teakhouten meubelen, die niet alleen binnen, maar ook buiten kunnen staan.

Wat dacht u van onze TeakStick collectie eettafels? Niet alleen zeer uniek, maar ook nog eens heel degelijk! Door het gebruik van kleine teakhouten latjes, die afzonderlijk van elkaar zijn gedroogd en in elkaar zijn verlijmd en geperst, ontstaat een oerdegelijk product. Daarbij geven de afwijkende lichte tintkleuren net dat stukje extra leven aan uw tuin of terras.

Met deze tafel creëert u werkelijk uw droomtuin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *