GARANTIE

Timberstyle geeft de garantie dat al de producten uit onze collectie tot 24 maanden na datum van aankoop worden gegarandeerd op constructiefouten. Treedt er binnen deze 24 maanden een constructiefout op, dan kunt u contact met ons opnemen. Middels tekst en foto’s geeft u aan wat het probleem is. Timberstyle beoordeeld of u in aanmerking komt voor kosteloze reparatie of vervanging.

Timberstyle geeft 12 maanden garantie op materiaalfouten. Dit alleen bij normaal gebruik van de meubels.  Onjuiste behandeling van- of onvoldoende zorg voor meubelen, sluit elke reclamatie uit en doet garanties en andere waarborgen vervallen.

Wij geven geen garantie op glas of spiegels.

Bewaar altijd uw factuur. Dit is uw garantiebewijs en het wordt maar eenmaal verstrekt. Zonder factuur geven wij geen garantie.

Onder garantie uitgevoerde reparaties of vervangen van producten leiden niet tot een verlenging van de garantieperiode van het product, of onderdelen daarvan.

Klachten kunt u melden via het kopje contact.

KLACHTEN

Wij raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@timber-style.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.