RETOURNEREN

Uw meubel of product blijkt toch niet te zijn wat u ervan verwachtte? Of past het toch niet bij uw interieur?
Bij Timberstyle kunt u tot 14 dagen na levering van uw producten besluiten om te retourneren (zonder opgaaf van reden). U dient dit wel binnen deze 14 dagen aan ons kenbaar te maken. Daarnaast heeft u eveneens 14 dagen de tijd om het product te retourneren. Kosten voor verzending zijn voor uw rekening.

Producten mogen uitgepakt worden om te bekijken, maar dienen zodanig verpakt te worden voor retourzending, dat ze tijdens transport niet beschadigd raken. De verzendkosten voor de heenzending nemen wij voor onze rekening. De verzendkosten voor het retourneren dient u echter zelf te betalen.

Wanneer Timberstyle het product ontvangen heeft, wordt het geld binnen 14 dagen op uw rekening gestort. Bij eventuele schade aan producten zullen de kosten op u verhaald worden. Wij zullen in dat geval contact met u opnemen.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u het formulier voor herroeping van onze website downloaden en deze ingevuld sturen naar info@timber-style.nl. U vindt dit formulier onder het kopje ‘retourneren’ op onze klantenservice pagina.